BRAK WOLNYCH MIEJSC

Szanowni Państwo,

w imieniu Polskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego Dzieci serdecznie zapraszamy do udziału w kolejnej edycji kursu żywieniowego ” Żywienie pozajelitowe i dojelitowe w warunkach szpitalnych i domowych”, który odbędzie się w dniach 05-06.04.2019 w Zielonej Górze.

Wspólnie z wykładowcami będziemy analizować wybrane przypadki pod kątem praktycznego rozwiązywania problemów diagnostycznych i leczniczych.

Wspólnie z ekspertami będziemy również poznawać zasady żywienia pozajelitowego oraz dojelitowego. Po prezentacji sprzętu, warsztatowe ćwiczenia będą polegać na rozwiązywaniu przypadków klinicznych, gdzie każdy uczestnik będzie miał możliwość własnego wyboru metody postępowania, a następnie wspólnie cała grupa opracuje optymalny model postępowania.
Jesteśmy przekonani, że ta formuła oraz praca w tak szerokim gronie specjalistów przyniesie wiele istotnych wskazówek jak również będzie cenną płaszczyzną wymiany poglądów i doświadczeń.
Da także możliwość dyskusji oraz znalezienia odpowiedzi na pojawiające się pytania i wątpliwości w dziedzinie żywienia klinicznego dzieci.

Serdecznie zapraszamy

dr hab. Agnieszka Szlagatys-Sidorkiewicz, prof. nadzw.
Prezes Polskiego Towarzystwa
Żywienia Klinicznego Dzieci

Grape Town Hotel
al. Wojska Polskiego 79
65-762 Zielona Góra

Pobierz Program
Termin opłatydo 10.03.2019od 11.03 - 21.03.2019od 22.03 - opłata na miejscu
Opłata dla Członków PTŻKD350 PLN400 PLN450 PLN
Opłata dla Uczestników nie będących Członkami PTŻKD400 PLN450 PLN500 PLN

Opłata rejestracyjna zawiera

  1. udział w kursie
  2. materiały zjazdowe w formie CD
  3. certyfikat potwierdzający uczestnictwo w kursie
  4. pełne wyżywienie podczas trwania kursu:
  • udział w piątkowym i sobotnim  obiedzie
  • udział w piątkowej kolacji
  • udział w przerwach kawowych

Wpłaty należy dokonać do 20 marca 2019 r. Brak wpłaty w terminie skutkuje skreśleniem z listy uczestników.

O wysokości opłaty rejestracyjnej decyduje data wpłaty a nie data dokonania zgłoszenia.

Opłatę należy uregulować po dokonaniu rejestracji i otrzymaniu potwierdzenia z należna kwota, na konto:

Santander Bank Polska S.A.
al. Jana Pawła II 17
00-854 Warszawa

Numer konta: 38 1910 1048 2208 1964 5294 0003

(Grupa Medica s.c., ul. Pomorska 40, 91-408 Łódź).

Prosimy o dopisanie w tytule przelewu ,,Udział (imię i nazwisko uczestnika)-Kurs żywieniowy” Korekty wystawionych faktur możliwe są do 14 dni po zakończeniu Kursu

Opłaty za wysyłkę Faktury VAT: wysyłka elektroniczna e-mail : 0,00 zł list zwykły polecony: 5 zł

Termin rezygnacji           od 10.03.2019                    od 22.03.2019

opłata rejestracyjna      potrącenia 50%                 brak refundacji

Zmiany i anulacje przyjmuje wyłącznie Biuro Organizacyjne Grupa Medica s.c. ul. Pomorska 40, 91-408 Łódź. Obowiązuje forma pisemna rezygnacji, wraz z podaniem numeru konta bankowego, na które zwrócimy refundowaną kwotę. Opłaty mogą zostać przepisane na inną osobę po uzgodnieniu i akceptacji organizatora.

Termin bezkosztowej rezygnacji z zamówionych usług upływa 09.03.2019

Rezerwacja i opłata noclegu pozostaje w gestii uczestników.

Przy rezerwacji noclegu w hotelu Grape Town prosimy o powołanie się na hasło „kurs żywieniowy”,  które umożliwi Państwu uzyskanie preferencyjnych cen noclegowych:

– pokój jednoosobowy 250 zł

– pokój dwuosobowy 300 zł

Strona Hotelu:

http://www.grapetownhotel.pl/

Rezerwacji noclegu można dokonać droga mailową: marketing@grapetownhotel.pl oraz poprzez kontakt telefoniczny 68 411 40 00.

Doba hotelowa zaczyna się o godzinie 14:00, a kończy dnia następnego o 12:00.
Cena zawiera śniadanie, parking, siłownię i bon na 1 godzinę w strefie SPA.

2019-04-11T08:00:45+00:00